Ajankohtaista


Tiedote lintuinfluenssan aiheuttamaan tautiriskiin liittyen

Noudatamme kanalassamme kaikkia viranomaisten suosituksia ja vaatimuksia kanojen terveyden ja hyvinvoinnin takaamiseksi, ja taudin leviämisen estämiseksi.

Niinpä olemme päättäneet keskeyttää kanamyynnin toistaiseksi lintuinfluenssaan liittyvän tautiriskin vuoksi. Näin ollen meillä ei ole valitettavasti enää tänä vuonna kananluovutuksia. Minimoimme näin kaiken ylimääräisen, ei välttämättömän liikenteen tilallamme, jotta tauti ei pääse kulkeutumaan meille. Pahoittelemme tilannetta.

Lisätietoja lintuinfluenssan tilanteesta löytyy sekä Ruokaviraston että Suomen Siipikarjaliiton sivuilta:

https://www.ruokavirasto.fi/teemat/lintuinfluenssa/

https://siipi.net/

Hyvää kesän jatkoa!

Kuvituskuva: Pixabay

Kanamyynti parhaassa vauhdissa nyt – varaa omasi!

Kanat ovat ihan parasta seuraa, nauti iloisesta kotkotuksesta – hellää huolenpitoa molemmin puolin! 🤩🤗 Kananpito sopii kaikenikäisille, ja on kiva koko perheen hyötyharrastus.🥰

Tilaa Kyheröisen kanalasta vaivattomasti ja edullisesti hyvinvoivat kanat ilahduttamaan arkeasi ja tuottamaan herkullisia munia ruokapöytääsi – noudettuna tilalta tai toimitettuna! Myynnissä on sekä ruskeita että valkoisia munintansa aloittavia kananuorikoita. Lue lisää täältä!

Toimi ja tilaa kanat nyt, niin saat varmasti haluamasi määrän!

Myyntipalvelu:

myynti@kyheroisenkanala.fi
puh. 0400 550 554 (tiistai-torstai 7-15)


Toistaiseksi saatavilla vain virikekananmunia

Tilallamme tapahtuneen marraskuisen tulipalon jälkeen osa asiakkaistamme on ollut huolissaan, saako Kyheröisen kananmunia enää. Ei huolta, kyllä saa!

Virikekanalamme pelastui palossa, ja maukkaita ja edullisia kananmunia on kyllä saatavilla säännöllisesti, sekä M-kokoisia että isoja L-kokoisia, ja toimitukset Etelä- ja Keski-Suomen alueella jatkuvat normaalisti asiakkaillemme.

Tammi-helmikuun vaihteessa uusien kananuorikoiden aloitellessa munintaansa on jonkin aikaa myös saatavilla runsaasti S-kokoisia pikkumunia 30-munan kennoissa, jotka ovat mitä mainioimpia ruoanlaittoon, esimerkiksi laatikkoruokiin ja pannulla paistettaviksi häränsilmiksi.


Meidän kananmunia Turun Laari Lähiruokapisteessä

Maistuvia kananmuniamme on nyt saatavilla Turussa uudesta lähiruoan ostopaikasta Laari Lähiruokapisteestä. Tilaus tehdään näppärästi verkkokaupassa www.ekompi.net. Tuotteet noudetaan ennakkoon ilmoitettuna hakupäivänä joustavasti itselleen parhaiten sopivana hetkenä Turun keskustassa Kupittaan K-Citymarketin pihalla sijaitsevasta noutopisteestä.

Kontin keskeinen sijainti, itsepalveluperiaate ja aukioloajoista riippumaton noutomahdollisuus tekevät lähiruoan ostamisesta entistä helpompaa. Samalla tuet paikallista tuottajaa!

Tarkista noutopäivät joko suoraan verkkokaupasta www.ekompi.net tai Laari Lähiruokapisteen sivuilta https://laarilahiruokapiste.fi/  Näiltä sivuilta löydät myös tarkat ohjeet, kuinka tilata lähiruokatuotteita Laari Lähiruokapisteeseen.

Kannustamme rohkeasti kokeilemaan jos asut Turun keskustan tuntumassa!