Ajankohtaista


Toistaiseksi saatavilla vain virikekananmunia

Tilallamme tapahtuneen marraskuisen tulipalon jälkeen osa asiakkaistamme on ollut huolissaan, saako Kyheröisen kananmunia enää. Ei huolta, kyllä saa!

Virikekanalamme pelastui palossa, ja maukkaita ja edullisia kananmunia on kyllä saatavilla säännöllisesti, sekä M-kokoisia että isoja L-kokoisia, ja toimitukset Etelä- ja Keski-Suomen alueella jatkuvat normaalisti asiakkaillemme.

Tammi-helmikuun vaihteessa uusien kananuorikoiden aloitellessa munintaansa on jonkin aikaa myös saatavilla runsaasti S-kokoisia pikkumunia 30-munan kennoissa, jotka ovat mitä mainioimpia ruoanlaittoon, esimerkiksi laatikkoruokiin ja pannulla paistettaviksi häränsilmiksi.


Meidän kananmunia Turun Laari Lähiruokapisteessä

Maistuvia kananmuniamme on nyt saatavilla Turussa uudesta lähiruoan ostopaikasta Laari Lähiruokapisteestä. Tilaus tehdään näppärästi verkkokaupassa www.ekompi.net. Tuotteet noudetaan ennakkoon ilmoitettuna hakupäivänä joustavasti itselleen parhaiten sopivana hetkenä Turun keskustassa Kupittaan K-Citymarketin pihalla sijaitsevasta noutopisteestä.

Kontin keskeinen sijainti, itsepalveluperiaate ja aukioloajoista riippumaton noutomahdollisuus tekevät lähiruoan ostamisesta entistä helpompaa. Samalla tuet paikallista tuottajaa!

Tarkista noutopäivät joko suoraan verkkokaupasta www.ekompi.net tai Laari Lähiruokapisteen sivuilta https://laarilahiruokapiste.fi/  Näiltä sivuilta löydät myös tarkat ohjeet, kuinka tilata lähiruokatuotteita Laari Lähiruokapisteeseen.

Kannustamme rohkeasti kokeilemaan jos asut Turun keskustan tuntumassa!

 

 


Aurinkoista juhannusta!

Keskikesän juhlan aikaan luonto 🍀 on kauneimmillaan, ja on oiva hetki levätä ja rauhoittua, joten nautitaan Suomen suvesta kaikilla aisteilla.

Kanat 🐓🐔 kyllä ahkeroivat päivittäin, mutta pidämme juhannusaaton 24.6.2022 taukoa asiakastoimituksissa – maanantaina sitten taas munia 🥚🥚 maailmalle.

Iloista juhannusta ja mitä parhainta kesämieltä!

Toivottaa Kyheröisen väki

Helatorstai 26.5.2022 tuo muutoksia toimitusaikatauluihin

Hyvät asiakkaamme!

Helatorstaina 26.5.2022 ei ole kananmunien kuljetuksia, vaan helatorstain toimitukset hoidetaan poikkeuksellisesti perjantaina 27.5.2022.

Kestotilaajien toivomme peruvan vakiotilauksen ajoissa, jos kananmunatoimitukseen ei ole tarvetta.

Mikäli teillä on kysyttävää helatorstain kananmunatoimituksista, ystävällisesti ottakaa yhteyttä myyntipalveluumme:

myynti@kyheroisenkanala.fi
puh. 044 012 0098 (arkisin 7-15) 

Rauhaisaa helatorstaita!