placeholder

KYHERÖISEN KANALA – KANANMUNATUOTANTOA JO KOLMANNESSA POLVESSA

Maatalousyhtymä Kyheröisen kanala on kananmunatuotantoon ja kanankasvatukseen erikoistunut sukutila Varsinais-Suomen Marttilassa. Vuonna 2012 tilan toiminta laajentui ja sukupolvenvaihdoksen myötä vastuu siirtyi Teijo Kyheröiselle, samalla  yrityksen nimen muuttuessa Maatalousyhtymä Kyheröisen kanalaksi.

Kyheröisen kanala tuottaa vuosikymmenien kokemuksella laadukkaita kananmunia ja kasvattaa kananuorikoita omien peltojen viljoista tehdyllä rehulla. Tilan kananmunatuotteet pakataan myyntiin omassa pienpakkaamossa.

Viikoittain kananmunia jaetaan Etelä- ja Keski-Suomen elintarvikealan yrityksiin ja kauppaliikkeisiin. Kasvatamme ja myymme ruskeita ja valkoisia kananuorikoita. Perheen lisäksi yritys työllistää vuosittain 6 työntekijää.

Oiva-merkintä

Oiva-tarkastuksissa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta. Tarkastustulokset julkaistaan hymynaamoin Oiva-sivustolla. Tutustu Kyheröisen kanalan Oiva-tuloksiin.

Yhteystiedot

Maatalousyhtymä Kyheröisen kanala
Heikolantie 457 C
21490 Marttila

Y-tunnus: 2451025-9
Tilapakkaamo: FI 186
Tilatunnus: 3 FI 20734

Myynti ja asiakaspalvelu
puh. 044 0120 098
Arkisin (ma-pe) klo 7-15
myynti@kyheroisenkanala.fi

Tilaukset ja tilausmuutokset:
Maanantain ja tiistain toimituksiin tilaukset ja muutokset perjantaisin klo 12 mennessä.
Keskiviikon, torstain ja perjantain toimituksiin tilaukset ja muutokset  maanantaisin klo 12 mennessä. Toimituspäivä riippuu sijainnista.

Kananuorikoiden myynti:
p. 0400 550 554 (arkisin klo 7-15)
Kanojen myynti vain ennakkotilauksesta!